top of page

Sätter standarden för bemanning inom bygg

Oavsett vilka behov ni har så erbjuder vi erfarna tjänstemän och multikompetenta team som är redo att axla ansvaret för att ni ska kunna utföra ert byggprojekt.

Construction worker climbing

NÄR DU VÄLJER OSS

Får du en effektiv och flexibel lösning, du hyr in den kompetens du behöver när du behöver den.

KÄNN DIG TRYGG

Vi är en partner som ser till att du får precis den hjälp du behöver.

RÄTT KOMPETENS

Vi är noggranna när vi anställer personal för att kunna erbjuda de bästa tjänstemännen och snickarna.

FLEXIBILITET

Vi är redo för såväl mindre som större projekt.

Lagarbete.jpg

Hur vi arbetar

 Vi är noggranna när vi sätter ihop våra team för att ni ska få precis den kompetens som efterfrågas. Bemanning ska inte kännas som en nödlösning utan som ett fullvärdigt komplement för att på bästa sätt kunna genomföra projektet kostnadseffektivt.

10 000

Uthyrda bemanningstimmar i månaden

60

Anställda snickare

Kunniga tjänstemän

Vi hyr inte bara ut snickare utan även produktionskunniga tjänstemän. Våra tjänstemän har gedigen erfarenhet inom byggbranschen och kan hitta de bästa lösningarna för varje givet projekt. Att tillhandahålla kompetenta tjänstemän är ett självklart led i vår ambition att kunna leverera bästa möjliga resultat inom ramen för bemanningsuppdrag.

thumbnail_IMG_8386.jpg
Alan Berzindzi.jpeg

ALAN BERZINDZI

VD, Nordic Constructions

Absolut största fördelen är att de har stor erfarenhet och kunskap inom byggbranschen. Allt från tids- och resursplanering till själva materialvalet. De är väldigt engagerade och tillmötesgående och deras duktiga personal bryr sig om slutprodukten och slutkunden, precis det man önskar sig av de som är verksamma på plats.

Peter Lindström.png

PETER LINDSTRÖM

Produktionscoach, Serneke Sverige AB

I produktion har SSB en ledande montör som har skött planering med sitt arbetslag vilket sparat platsledningen värdefull tid. Ledningen på SSB är väldigt lätt att komma i kontakt med och man får alltid ett professionellt bemötande. De är smidiga och snabba i responsen när behovsförutsättningarna förändras i produktionen. SSB´s personal uppfyller med bravur ställda förväntningar på kvalitet på utförda arbeten.

Kom igång

Fyll i formuläret eller kontakta vår rådgivare direkt via epost eller telefon

Martin Andersson_Kontakt.jpg
Martin Andersson

Tack, vi återkommer!

bottom of page